Web Analytics Made Easy - Statcounter

با مهاجرت موفقیت‌آمیز داده‌های منابع (سپرده، چک، کارت، همراه بانک و اینترنت بانک) بانک انصار به بانک سپه، مهم‌ترین گام‌های پروژه واحدهای ادغامی برداشته شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، مهاجرت بانک انصار هفتم بهمن ماه سال گذشته با قطع درگاه‌های الکترونیکی و کارتی‌ بانک سپه و بانک‌های ادغامی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه مهاجرت بانک سپه و ادغام پنج بانک در آن، از منظر فنی فرازونشیب‌های بسیاری داشت؛ بانک سپه زمانی که مشتری داتین شد ۱۴۰۰ شعبه داشت اما پس از ادغام ، با پایان فرایند ادغام بانک‌ها حدود سه هزار و ۷۰۰ شعبه دارد. از سوی دیگر، با هدف عدم تغییر شماره کارت‌های متعدد مشتریان بانک‌های ادغامی، سوئیچ و سیستم مدیریت کارت داتین، به صورت مولتی بین (Multi BIN) فعالیت می‌کنند. همچنین تلاش شد تا به منظور عدم اختلال در دریافت خدمت توسط مشتریان بانک‌های ادغامی، علاوه بر ایجاد شماره سپرده جدید، شماره سپرده قبلی نیز همچنان حفظ شود. همچنین مشتریان این بانک‌ها علاوه بر عدم تغییر شماره کارت، برای دریافت خدمات بانکی تغییری را در نام کاربری و رمز عبور خود در اینترنت‌بانک و موبایل‌بانکشان احساس نکرده و همچنان با همان اطلاعات قبلی خود می‌توانند خدمات دریافت کنند.

در این میان، تنها شماره شبای مشتریان تغییر کرد که از طریق پیامک، شماره شبای جدید هر مشتری به او اطلاع‌رسانی شد.

با وجود حجم داده و حجم عملیات بسیار بالای بانک سپه و اضافه‌شدن بانک‌های ادغامی، این بانک در هر مرحله بزرگتر شد اما خوشبختانه زیرساخت فنی و نرم‌افزارهای داتین، به دلیل توسعه‌پذیری جوابگوی این افزایش ‌بود. در حقیقت این پروژه نشان داد که یک سامانه کاملا بومی از محک توسعه‌پذیری کاملا سربلند بیرون آمد و توانست در پنج مرحله، توسعه یک بانک بزرگ همزمان با افزایش قابل توجه کاربران را با موفقیت پشتیبانی کند.

گفتنی است با این مهاجرت، تمامی داده‌های حوزه منابع (سپرده، چک، کارت و بانکداری مدرن) بانک سپه و پنج بانک ادغامی به راهکار جامع بانکی داتین به طور کامل مهاجرت داده شده‌اند. همچنین مهاجرت حوزه مصارف (تسهیلات، ضمانت‌نامه و اعتبار اسنادی) نیز در یک فرایند تدریجی (ابتدا بانک سپه و پس از آن واحدهای ادغامی) از چند ماه پیش آغاز شده و در حال انجام است. به این ترتیب پرونده مهاجرت بانک سپه و واحدهای ادغامی به سامانه جامع بانکداری متمرکز داتین در سال آینده به طور کامل بسته خواهد شد.

مشتریان بانک‌های ادغامی چگونه شماره شبای جدید در بانک سپه دریافت کنند؟

ساده ترین روش تبدیل شماره حساب بانک انصار با بانک سپه استفاده از ابزارهای مبدل سایت کارت اینفو است. ساده ترین راه تبدیل شماره حساب، استفاده از سرویس تبدیل کارت به کارت اینفو میباشد. همچنین میتوانید شماره حساب را از شعب دریافت کنید که سخت ترین و پر هزینه ترین روش میباشد. همچنین میتوانید از اینترنت بانک یا موبایل بانکتان شماره حسابرا تبدیل یا دریافت کنید. اکثر بانکها نیز صفحه ای در سایتشان فراهم کرده اند که میتوان در آنجا با وارد کردن شماره حساب، آن را تبدیل یا شماره شب آن را دریافت کنید. ‌

مشتریان بانک‌های ادغامی برای اطلاع از شماره شبای جدیدشان باید به وب‌سایت بانک سپه مراجعه کنند و از منوی خدمات، بخش معرفی خدمات الکترونیک و سپس شناسه حساب بانکی ایران، شبای جدید حساب‌های قدیمی بانک‌های ادغامی را انتخاب کنند.

در مرحله بعد، فقط کافی است کاربر شماره حساب پیشین خود را در کادر در نظر گرفته‌شده برای هر بانک وارد کند تا شماره شبای جدیدش به او نمایش داده شود. لازم به ذکر است هنگام وارد کردن شماره حساب در فاصله بین اعداد با یکدیگر باید نقطه گذاشته شود، در غیر این صورت با پیغام خطا مواجه خواهند شد.

 مهاجرت بانک‌های ادغامی به‌‌صورت یکباره انجام شد و به همین دلیل مشتریان این بانک‌ها، برای دریافت خدمات خود نیازی به تغییر کارت، دسته‌چک یا اینترنت‌بانک خود ندارند و می‌توانند با همان نام کاربری و رمز عبور قبلی، در اینترنت‌بانک و موبایل‌بانک سپه نیز خدمات دریافت کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الکترونیک ایران اینترنت چک مهاجرت مشتریان بانک های ادغامی شماره شبای جدید اینترنت بانک مهاجرت بانک بانک انصار شماره حساب بانک سپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

به گزارش جارنیوز، این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود،سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سودها راجمع آوری و مابقی سود سهام را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انجام ۴ ماموریت پلیسی در استان سمنان/ سارق روی دکل برق دستگیر شد
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند